Başkanımızın Mesajı

BAŞKANIMIZIN MESAJI

Bir sezonu daha bitirdik. Her sene değişik problemler yaşasak da bu seneki finalimiz mükemmel oldu. İyi niyetimize rağmen yeni kostümlerimiz istediğimiz gibi olmadı. Kalpak, kama, kemer Abhazya’dan istediğimiz şekilde gelmedi. Tez canlılığımdan çok hata yaptım. Neyse, şunu bilin ki İstanbul Abhaz Kültür Derneği kostüm ve malzeme olarak diğer tüm derneklere yardımcı olmaktadır.

Riraşe bu derneğin geleceğidir. Ben yeni yaptırılan kostüm ve malzemeyi hiçbir kimseye vermemek üzere yemin ettim. Yani ileri de bu kostümler Riraşe’den Ridade’ye geçen gençlerimiz tarafından kullanılacak. Şuan ki Riraşe’yi, Ridade olarak görmek en büyük arzum. Ben her sorunu kafamda sıraya koydum ve gücüm yettiğince gidermeye çalışıyorum. Biliyorsunuz ki bu mücadelede yanımda kaç kişi var?

Bu yazıyı gösterimizden hemen sonra yazmadım. Bir şeyi bekledim, gördüm ve gönül rahatlığı, büyük mutlulukla yazıyorum. Tüm RİDADE-RİRAŞELİ kardeşlerime, velilerime, hocalarıma, orkestramıza, çalışmalarda ve sahne arkasında emeği geçen ve bana kalpten inanan herkese sonsuz teşekkürler ederim. Hepinizden Allah razı olsun. Çünkü hep beraber bir şeyi gördük, O da İstanbul Abhaz Kültür Derneği’nin koca kalbi. Ömrü güneş buz tutana kadar sürsün.

Yeni sezonda Riraşeli kardeşlerimizin dernekte boş zamanlarda ve molalarda hoş vakit geçirecekleri ve eğlenecekleri bazı sürprizleri gerçekleştireceğim. Onlar bunları hak ediyor.

Riraşe’nin kalpak, kemer, kama ve diğer eksiklerini gidereceğim. Ridade ve Riraşe gıpta ile izlenecek.

Bu yazıyı yazarken canım anam yoğun bakımda yatmakta, Anam mı, dernek mi, işim mi, Abhazlık mı?

Bu moralle yılmadan bütün vazifelerimi yerine getirmeye çalışıyorum. Bu sebepten dolayı biraz asabiyim. Hatam varsa herkesten özür dilerim. Şartlar ne olursa olsun İstanbul Abhaz Kültür Derneği’nin daha modern, daha yeni, imrenilecek bir dernek olması için Mayıs 2016 seçimine kadar elimden geleni yapacağımdan şüpheniz olmasın.

15/06/2015

Saygılarımla