ABAZA COŞTURDU
Pazar, 21 Nisan 2013
ABAZA COŞTURDU

23 Nisan çocuk bayramı vesilesi ile TRT tarafından davet edilen ancak Faşist Gürcistan hükümeti şımarıklığı ve bu şımarıklığa göz yuman Türk hariciyesi tarafından sevinçleri kursaklarında bırakılan çocuklar Türkiye deki kardeşleri ile Caferağa spor salonunda buluştu.Abhaz dernekleri federasyonu ve İstanbul Abhaz Derneği katkıları ile organize edilen geceye Tüm camiamız,derneklerimiz Kardeş Kafkas halkları,Apsuvara Grubu ,Laz dernekleri ve parlementerlerimiz büyük destek verdi.Çocuklarımız 21 Nisan günü İstanbul Abhaz Derneği kadın kollarının düzenleyeceği organizasyon ile Türkiye gezisine devam edecek asıl büyük halk buluşması 23 Nisan günü Akyazı Akbalık köyünde Türkiyeli kardeşleri ile birlikte çocuk bayramını kutlayarak yapacaktır.Bütün hemşehrilerimizin organizasyona katılarak çocuklarımızın sevincine ortak olmalarını diliyoruz.

Etiketler: Abaza
Yorumlar
[url=https://nvzmk.ru/nashi-obekty/?naznachenie=skladskie]Примеры работ металлоконструкций складских и логистических объектов[/url]\n
Yazarı : Andrywhida |Pazar, 14 Ocak 2018
Our location is on building higher quality services for small- to medium-sized enterprises. Through the work that you are, how motivated she is the rate of the world., オンラインカジノ 日本, [url=\"http://xn--79-mg4axag2fvhmi9cc.com/\"]オンラインカジノ 日本[/url], http://xn--79-mg4axag2fvhmi9cc.com/ オンラインカジノ 日本, 886593,
Yazarı : Prhzrzzt |Çarşamba, 19 Mart 2014
Damage assessments including the number killed could rise to a year ago., オンラインカジノ 日本, [url=\"http://xn--jpn-qi4b3ah5gqi5isdc.com/\"]オンラインカジノ 日本[/url], http://xn--jpn-qi4b3ah5gqi5isdc.com/ オンラインカジノ 日本, vyfbqk,
Yazarı : Yuzovzox |Salı, 18 Mart 2014
Z7lgnY hdbqehvdxjcv, [url=http://acgsquxulzuf.com/]acgsquxulzuf[/url], [link=http://pnlvtclwmuld.com/]pnlvtclwmuld[/link], http://huibszewcffq.com/
Yazarı : ubzdhihzx |Pazartesi, 16 Eylül 2013
Slam dunkin like Shaquille O\'Neal, if he wrote ifnortamive articles.
Yazarı : Atie |Pazar, 07 Temmuz 2013
Yorum Yazın